New blogs that inspire +

Categorieƫn Interior

Vandaag weer twee nieuwe blogs op mijn favoriete lijstje.
De Franse blog Yellow Cat en de Nederlandse blog van Lisanne van de Klift
Beide geweldig leuke en bovenal mooie blogs.
Gisteren heb ik van Lisanne de Liebster Blog Award gekregen. Dit is voor de 3de keer in een half jaar tijd! Ik voel me zeer vereerd. En het maakt me heel blij dat er mensen zijn die mijn blog graag lezen, bekijken en leuk vinden … 
Lisanne heel erg bedankt! 
+ + +
Two new blogs on my  fav blogroll. The French blog Yellow Cat and Lisanne van de Klift from the Netherlands.
Both great blogs.
Yesterday I recieved for the 3rd time in half a year the Liebster Blog award from Lisanne van de Klift. Thank you so much Lisanne! It makes my very happy and honored …

Do you like INTERIEUR-COOSJE +
Please join me on Facebook / Twitter / Pinterest or become a member of my blog.


Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

1 gedachte op & ldquo;New blogs that inspire +

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *