Lifestyle

Nazomer op het water

september 13, 2015

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

IMG_2781

IMG_2841

IMG_2840

Varen met een bootje op de plas. Afgelopen zomer deden wij dit ook al eens met mijn zus. Afgelopen vrijdag was het mooi weer en namen we het er nog een keer van. Het werd een heerlijke nazomer middag op het water. We hebben met z’n vieren genoten van de laatste (zomer) zonnestralen en de rust op de plas.
Om mijn frustratie van de verloren foto’s te niet te doen (tijdens een hack vorige week op mijn IMac ben ik al mijn foto’s kwijt geraakt, stonden niet op een externe harde schijf) ben ik snel weer in de weer gegaan met mijn camera en favoriete 50mm lens. Eind september begin ik aan een cursus fotografie, zo’n zin in!

fotografie Stephanie Koster (de foto’s van mij zijn genomen door Beer)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jeanette Renting september 13, 2015 at 7:58 pm

  Prachtige foto’s!
  Leuk ook om een foto samen met je zus te hebben.

 • Reply Alet september 13, 2015 at 9:21 pm

  Heerlijk genieten op het water. Mooie foto’s.

 • Reply Pascale september 13, 2015 at 10:22 pm

  Oh jeetje je iMac gehackt? Wat vreselijk van je foto’s. Dacht dat iMacs wel goed beveiligd waren. Heerlijk zo’n dagje op het water met je zus. Jullie lijken op elkaar. Wat gaaf ook die cursus, veel plezier daar. Worden je foto’s nog mooier. Pascale x

 • Reply Marthy september 14, 2015 at 4:31 pm

  Leuke foto’s van mijn nichten! Wat erg dat je al je foto’s kwijt ben. Mail me eens even over die fotocursus, is het wat voor mij?

 • Leave a Reply