my week on Instagram

Categorieën Lifestyle
Mijn week op Instagram, de eerste keer.
Stond ik met een product uit mijn shop in de nieuwe 101 woonideeën van januari 2014.
Vliegen de Gran kussenhoesjes en babydekentje van Fine Little Day de deur uit voor de Kerst.
Wordt mijn kleine moppie morgen 7 jaar.
En heb ik Instagram en Facebook vandaag bestookt met Kerst producten die voor minder de deur uit mogen (sorry).
Heb je interesse in één van de producten? stuur een mail naar stephaniekoster65@gmail.com
☆ Fijne week allemaal ☆

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 gedachten op & ldquo;my week on Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *