Interior

Muuto & all the way to Paris

photo’s by Petra Bindel for Muuto
In mijn hoofd heb ik al een idee hoe mijn woonkamer moet worden, al ben ik bang dat we pas volgend jaar gaan veranderen. Laat de winter er nog maar overheen gaan. Deze pastel kleuren staan prachtig bij het vele wit en lichte hout. Weer een aantekening erbij in mijn boekje. Mijn gele tafeltje blijft in ieder geval geel!
Fijne dag allemaal, enne… hebben jullie al gezien dat ik nu ook te volgen ben op Instagram? 

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

10 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *