Al jaren ben ik een diehard Moomin fan. Mijn kinderen heb ik er mee geïnfecteerd en vinden het ook te leuk! Oke, Sem niet meer, hij is nu puber en Moomin af. Vanmiddag en vanavond was ik samen met Jack, de andere mannen waren op stap (spelen, ijsbaan en een feestje). Wij hebben samen een bezoekje gebracht aan het grofvuil en de Kringloop winkel. Daarna hebben we op de bank onder een kleedje naar de Moomins gekeken op Netflix. Hoe lief! ik geniet nu hij nog zo klein is, over een poosje wil hij dit niet meer. In de Moomin shop staat ondertussen de nieuwe collectie voor 2015. De kan, koekjes pot en mokken staan op mijn verjaardags wishlist 😉 Fijn weekend allemaal!

New items from Moomin Arabia. Available in the official Moomin store, click here.

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 gedachten op & ldquo;Moomin fan

  1. Leuk hoor! Stond er nu vorige week een interview met de ontwerpster in de VOlkskrant? Nou ja, ergens, het was mooi om te lezen hoe ze tot de ontwerpen is gekomen.
    Ik ben er ooit mee in aanraking gekomen, toen we bij een uitwisseling van kaarten (Postcrossing) uit Finland één van de Moomins terugkregen. Het servies kende ik niet, maar ik ben wel bijna jarig ;)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *