Living in white

Categorieën Interior

Bij het zien van deze foto’s krijg ik een inspiratie boost!
Ik zou alles wel wit willen hebben, zo mooi  en sereen.
Mochten we ooit nog een keer verhuizen (en de voorkeur gaat dan naar een oud huis)
droom ik van zo’n keuken…

When seeing these pictures I get an inspiration boost!
I would like to have everything white, so beautiful and serene.
If we ever move again (and preference goes to an old house)
I dream of a kitchen like this …

source

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

6 gedachten op & ldquo;Living in white

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *