LIEBSTER BLOG AWARD

Categorieën Interior

met melk&suiker

met melk&suiker

Hege in France

WAT EEN EER!
Deze week heb ik 2 Liebster Blog Awards ontvangen.
Eén van Hege in France en nummer twee van metmelkensuiker.
Beiden blogs zijn persoonlijk en inspirerend, ieder op hun eigen manier. Ik volg ze graag!
Hege en Carla bedankt dat jullie de award hebben doorgegeven aan interieur-coosje!

Ik heb de Award nu meerdere malen ontvangen en moet eerlijk zeggen dat ik momenteel niet goed weet aan wie ik 5 awards door zou willen geven. De blogs die ik nu op mijn blogroll heb staan volg ik allemaal even graag.
Is het een idee dat ik van de week 5 Pinners doorlink die de moeite waard zijn te volgen?
Hoor graag wat jullie van dit idee vinden.

Iedereen bedankt voor het volgen van mijn blog. Ik hoop dat ik nog lang een inspiratie bron voor jullie kan zijn zoals jullie voor mij!

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

6 gedachten op & ldquo;LIEBSTER BLOG AWARD

  1. Hi Steef,

    Gefeliciteerd!! En terecht. Ik zat in de zelfde awardronde van Hege, dus kon hem niet doorgeven aan jou. Anders had ik dat zeker gedaan. Had je er 3 gehad 🙂
    Vind het een leuk idee hoor van pinterest.

    XSuus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *