Liebster Blog Award

Categorieƫn Interior
Vandaag ontving ik van Spoediez de Liebster Blog Award!
Hoe ontzettend goed en leuk is dat! Het feit dat er mensen zijn die mijn blog leuk vinden buiten mijn familie en vrienden om (die zijn niet neutraal haha..)
Spoediez volgt mij al enige tijd en plaatst regelmatig reacties op mijn blog. Zij heeft een eigen bedrijfje in handgemaakte woonaccessoires en blogt over de dingen die zij maakt, haar inspireren en bezig houden.
De Liebster Blog Award wordt gegeven aan blogs met minder dan 200 volgers.
Wanneer je zo’n award ontvangt: 
– bedank je de gever en plaats je een link
– geef je de award door aan 5 andere blogs (en laat je dat weten via een reactie op hun blog)
– hoop je dat de award wordt doorgegeven
Ik geef de award door aan deze 5 inspirerende blogs:
Spoediez BEDANKT!
Thanks to Spoediez, an amazing blog about interior design I received the ‘Liebster Blog Award’.
The award is given to blogs with less than 200 followers.
If you receive such an award:
– you thank the one who gave you the award by posting a link
– you give the award on to five other blogs (and you let tim know by a comment on their blog)
– you hope that the award will be passed by to other ones
I will give the award to these five inspiring blogs (see above).
Thanx Spoediez!

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

1 gedachte op & ldquo;Liebster Blog Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *