Liebster Blog Award

Categorie├źn Interior
Een paar weken terug ontving ik mijn tweede Liebster Blog Award … Hoe leuk!
Hij is mij toebedeeld door Variouskinds een leuke inspirerende blog vol creatieve foto’s (ook deze 2 foto’s) 
Omdat ik niet kan kiezen (ik vond dat vorige keer al moeilijk) hou ik het nu alleen bij Variouskinds 
Bedankt!


Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

1 gedachte op & ldquo;Liebster Blog Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *