Travel

Kopenhagen ~ citytrip #1

januari 11, 2016

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

Wat begonnen is met een geintje werd afgelopen weekend een feit! Voor de tweede keer in mijn bestaan bracht ik een bezoek aan Kopenhagen, de stad waar ik na één bezoek verliefd op werd. Dit keer reisde ik niet met mijn vriendin en met het vliegtuig maar met 3 mannen en met de auto.
Als interieur liefhebber heb ik mijn neef enige maanden geleden beloofd hem te helpen met de inrichting van het huis wat hij gekocht heeft. Dit huis moet van onder tot boven opgeknapt/verbouwd worden. Hij heeft momenteel geen partner en vindt het prettig om alles met mij door te nemen (wat ik heel goed begrijp als man alleen 😉 ). Het is leuk dat iemand je smaak waardeert en je keuze’s op interieur gebied mooi vindt.
We zijn al vanaf de zomer op zoek naar de perfecte keuken maar hoe moeilijk is het om daar een definitieve keuze in te maken. Word hij zwart, of toch wit? wordt het een combinatie van beiden of toch maar met hout? een RVS aanrechtblad, beton of natuursteen? Ga zo maar door.
Toen ik hem de fantastisch mooie keuken van het Deense merk VIPP liet zien was hij verkocht. Die wil ik! Ja dat snap ik maar hij is niet goedkoop en ook niet te koop in Nederland vertelde ik. Dit was tegen dovemansoren want desnoods gingen we naar de showroom in Kopenhagen om de keuken in het echt te bekijken. Zo gezegd, zo gedaan. Afgelopen zaterdag stonden wij in de showroom van VIPP in hartje centrum Kopenhagen!
Via Airbnb boekte ik dit waanzinnige appartement in het centrum bij Nørreport station. Door de (in mijn ogen) slechte kwaliteit van mijn camera heb ik niet hele geweldige foto’s kunnen nemen maar jullie kunnen zien dat het voor mij liefde op het eerste gezicht was.
Komende week deel ik met jullie nog meer foto’s van onze citytrip die hartstikke geslaagd was maar jammer genoeg iets te kort!

Fotografie Stephanie Koster
appartement is van Edith Jakobsen

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jeanette Renting januari 11, 2016 at 7:57 pm

  Oh Stephanie, wat een heerlijk appartement. En via Airbnb, dan zit je in een ‘echt’ huis, dat vind ik zo leuk.
  En een mooie klus, het inrichten van een heel huis.

 • Reply Denise januari 11, 2016 at 9:01 pm

  Wat een ontzettend leuk uitstapje. Hoe gaaf, gewoon even een keuken uitzoeken in Kopenhagen. Enjoy!

 • Reply Kopenhagen ~ citytrip #2 - Coosje Blog Nordic living januari 13, 2016 at 10:40 am

  […] naar Kopenhagen. Aan het begin van de avond arriveerde we in het appartement, zie vorige blog klik hier, wat ik via Airbnb boekte. New York hebben wij twee jaar terug ook op deze manier gedaan en dat […]

 • Leave a Reply