kidsroom inspiration

Categorieƫn Kids

Ik ben op zoek naar inspiratie voor de kamers van mijn jongens. Dit is weliswaar een meisjes kamer maar een hele mooie. Het vele wit, de kleden en subtiele kleurtjes en bovenal de tekeningen aan de muur. Zo lief!
(ben overigens ook verliefd op het Gold poster)…

bron: a few things from my life

Vinden jullie het leuk mijn blog te volgen? meld je dan aan via Google friend connect bij leden onderaan mijn blog. Voor volger 100 heb ik een leuke giveaway!
Voor iedereen die mij al volgt, bedankt dat jij mijn blog bezoeken en leuke reacties plaatsen. Iedere reactie maakt mij altijd heel blij…

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

11 gedachten op & ldquo;kidsroom inspiration

 1. Wat een ongelooflijk stoere kamer… heel mooi… de basis is natuurlijk heel neutraal en als je dan het roze vervangt door de favorite kleur van je jongens… zo klaar! šŸ™‚ succes met de kamers veranderen… leuk!

 2. Hey ,…ik volg je nu voor de 2 keer. Waarom weet ik ook niet,..blijkbaar iets mis gegaan bij mij.
  Goed dat je die link even erbij hebt gezet ik wist niet dat het onderaan je blog stond.
  Je hebt altijd enorm veel mooie foto's van huizen. Vraag me altijd af hoe je daar aan komt.
  Het zijn ook altijd foto's die ik nergens op een andere blog zie.
  Krijg je het soms toegestuurd? Hahha.
  Gr. Jo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *