Kerstversieringen in huis

Categorieën Interior

kerst
kerst
kerst
kerst
kerst
kerst
kerst
kerst
kerst
kerst
kerst
kerst
IMG_4622
IMG_4162

Afgelopen woensdag zijn we begonnen met de Kerstversieringen in huis, vandaag ging ik ermee verder.
De boom (en blauwspar met kluit) kochten we samen met de oud groene plantenbak in een klein tuin centrum vlakbij ons dorp. Het Kerstboomkleedje is typisch Deens en is van Ferm Living. De meeste versiering is van vorig jaar en voorgaande jaren. Eigenlijk vond ik het wel goed zo. Ik hou van de combinatie van kleuren, kinderspullen en heel klein beetje kitsch, zoals de groene glitter hangers en fluor roze ballen. Volgend jaar wil ik voor vintage ballen gaan maar daar moet ik echt naar op zoek, die vind je niet meer overal, wellicht lukt het me ze in een Kringloopwinkel te vinden.
In mijn favoriete Kringloop vond ik gisteren nog meer spulletjes die ik niet kon laten liggen 😉 zoals de gebaksset die op het aanrecht staat, wat kandelaars en vaasjes. Zodra ik mooie kaarsen en kerstgroen in huis heb maak ik daar foto’s van. De Kerststal van Alessi staat nu voor het derde jaar en komt bij Fonq vandaan. De Kahler Advento kandelaars heb ik erbij geplaatst en passen goed. De twee witte uitvoeringen kocht ik online bij de webshop Uit ’t Noorden. Het Kerst kunstwerk in de keuken is gemaakt door Jack.
Hoever zijn jullie ondertussen met versieren? staat jullie boom al? Ben zeer benieuwd.
Fijne nieuwe week!

Fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 gedachten op & ldquo;Kerstversieringen in huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *