Interior

Kerstversieringen in huis

december 13, 2015

kerst
kerst
kerst
kerst
kerst
kerst
kerst
kerst
kerst
kerst
kerst
kerst
IMG_4622
IMG_4162

Afgelopen woensdag zijn we begonnen met de Kerstversieringen in huis, vandaag ging ik ermee verder.
De boom (en blauwspar met kluit) kochten we samen met de oud groene plantenbak in een klein tuin centrum vlakbij ons dorp. Het Kerstboomkleedje is typisch Deens en is van Ferm Living. De meeste versiering is van vorig jaar en voorgaande jaren. Eigenlijk vond ik het wel goed zo. Ik hou van de combinatie van kleuren, kinderspullen en heel klein beetje kitsch, zoals de groene glitter hangers en fluor roze ballen. Volgend jaar wil ik voor vintage ballen gaan maar daar moet ik echt naar op zoek, die vind je niet meer overal, wellicht lukt het me ze in een Kringloopwinkel te vinden.
In mijn favoriete Kringloop vond ik gisteren nog meer spulletjes die ik niet kon laten liggen πŸ˜‰ zoals de gebaksset die op het aanrecht staat, wat kandelaars en vaasjes. Zodra ik mooie kaarsen en kerstgroen in huis heb maak ik daar foto’s van. De Kerststal van Alessi staat nu voor het derde jaar en komt bij Fonq vandaan. De Kahler Advento kandelaars heb ik erbij geplaatst en passen goed. De twee witte uitvoeringen kocht ik online bij de webshop Uit ’t Noorden. Het Kerst kunstwerk in de keuken is gemaakt door Jack.
Hoever zijn jullie ondertussen met versieren? staat jullie boom al? Ben zeer benieuwd.
Fijne nieuwe week!

Fotografie Stephanie Koster

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anne december 13, 2015 at 11:29 pm

  Zier er helemaal top uit #kerst Helemaal verliefd op de kerststal van Alessi! Waar zijn de 2 glazen kerstmannen van? Die zijn ook te leuk!

 • Reply Jeanette Renting december 14, 2015 at 9:12 am

  Een echt Deens kerstboomkleed onder een Deense kerstboom. Leuk met al die kleurtjes, doen ze in Denemarken ook veel.
  Ben benieuwd naar nog meer kerstplaatjes.
  Die gebaksset is prachtig. Heb je geluk mee, dat je die vond.

 • Reply Gezelligheid in huis ~ Artglow kaarshouder - Coosje Blog Nordic living november 13, 2017 at 12:31 pm

  […] Hebben jullie trouwens al plannen gemaakt in huis voor de Kerst? Ik hou het dit jaar weer bij traditioneel rood. Zo zag ons Kersthuis er in 2015 uit, vorig jaar in het tijdelijke huis sloeg ik klaarblijkelijk over, klik hier. […]

 • Leave a Reply