Lifestyle

it will be autumn soon

september 2, 2014
Ook voor mij is het “werk” leven weer begonnen. Na vier weken vakantie te hebben gehad viel het me gisteren op mijn fiets op hoe de natuur langzaam over gaat in de herfst. Ieder jaargetijde heeft iets. Ook al heb ik liever nog een paar weken zon en lekker warmn, heeft de herfst ook zijn charmes. De dauw op de weilanden en beplanting. De akkers en bladeren die verkleuren. Laten we hopen op een mooie nazomer. Mijn mannen genieten van andere dingen en maakt het allemaal niet zoveel uit!

Looking through the lens of my camera I see the natural beauty meet in the fall

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Elvera - elv's september 2, 2014 at 9:38 pm

  prachtige foto's Steef!!! je ziet en voelt inderdaad al een beetje de herfst aankomen… hopenlijk toch eerst nog een heerlijk nazomer 😉

 • Reply More Than Living september 3, 2014 at 6:22 am

  Inderdaad prachtige foto's! Ik hoop ook echt nog op een mooie nazomer, maar ik vind de herfst ook mooi.
  Fijne dag!
  Liefs Cindy

 • Reply Suzanne de Jong september 3, 2014 at 7:01 am

  Wat een mooie foto's Steef!

  Ik hoop ook nog heel even het zomer gevoel vast te houden, maar eigenlijk voelt het al heel anders.
  X

 • Reply By Marloes Thuis september 3, 2014 at 3:30 pm

  Stephanie, wat een mooie fietsroute heb jij naar je werk! Van mij mag het zonnetje ook nog lang zijn best blijven doen. Hoewel, de herfst met zijn prachtige, warme kleuren en dan die heerlijke geur van rottende bladeren…

  Liefs Marloes

  • Reply Stephanie Koster september 3, 2014 at 7:56 pm

   Het is zeker een mooie route die ik fiets. Heb zo vaak gedacht neem mijn camera mee en dat had ik nu dus ook gedaan 😉 Komend weekend maar weer eens in het bos kijken, daar staan vast al weer paddestoelen!

 • Reply Indruk september 3, 2014 at 4:43 pm

  Mooie foto's! Ik hou van de verschillende jaargetijden, vooral de herfst en het voorjaar. Straks weer lekker binnen gezellig maken, door het bos, chocolademelk met slagroom en zo kan ik nog wrl even doorgaan. Vind de kleding in die periode ook altijd leuker, vesten, sjaals etc. Pascale X

  • Reply Stephanie Koster september 3, 2014 at 7:58 pm

   Helemaal mee eens Pascale! ik draag ook graag leuke lange broeken, vesten (van die grote vooral) en sjaals. Binnenkort maar weer eens shoppen 😉

   X

 • Reply Lynda september 3, 2014 at 5:38 pm

  gewoon in meegaan, genieten van de nazomer en dan door naar de indiean summer en zo hop de herfst in, maakt ons niet uit toch? 😉

 • Leave a Reply