Kids

Instagram home tour #2

december 22, 2013

Tweede keer Insta home tour en dit keer bij niemand minder dan Renata van Curated_by contributor @lapetitemag in Australië. Ik volgde Renata nog niet maar zag haar afgelopen week voorbij komen op de Franse blog Vert Poussin. De foto’s trokken direct mijn aandacht door de styling, kleur gebruik (hoofdzakelijk zwart/wit) en product gebruik. Meerdere producten zijn verkrijgbaar bij Coos-je zoals o.a. het houten haasje van OYOY (ook verkrijgbaar in Kerst Elf uitvoering), de Paperbag van Be-poles (weer besteld en zeer binnenkort weer leverbaar), de houten Dala paardjes (niet in mijn webshop maar zie mijn Instagram, je kunt me hier over mailen), en diverse producten van Luckyboysunday. Het kussen van Little Red Stuga staat ook op mijn verlanglijstje voor in mijn shop ♡
Kijk en beoordeel zelf. Waarschijnlijk gaan jullie haar ook direct volgen (als jullie dit al niet deden ☺)
Fijne zondag!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Aggy december 22, 2013 at 2:42 pm

  Nou idd Steef, ziet er prachtig uit! Mooie post en wat een inspiratie!

  liefs Aggy

 • Reply Henny van der Wal december 22, 2013 at 8:50 pm

  Wow, prachtig. Ik hou hiervan…..heerlijke, inspirerende foto´s.
  Lieve groet,
  Henny

 • Reply Pure by me december 22, 2013 at 10:41 pm

  Super..geen woorden voor..
  Groetjes Chris

 • Leave a Reply