Photography

(Insta) Fotomagneten

juni 17, 2014

Onze papa des huizes is verwend afgelopen zondag. Naast de zelfgemaakte knutsels (een houten Pacman en spook en chocola met nootjes), een messenset speciaal voor gebruik met bbq-en (mannen en hun BBQ), nog een leuk persoonlijk kadootje, fotomagneten, gemaakt van Instagram foto’s van de kids. Ze hangen grappig aan de afzuigkap, aangezien wij geen stoere koelkast hebben staan of een magnetron die plakt.
De magneetjes zijn gesponsord door Webprint.nl, een veelzijdige online fotoservice. Je kunt er met je eigen digitale (Instagram) foto’s zelf fotoalbums, fotoagenda’s, fotokalenders, originele kaarten en nog veel meer mooie fotoproducten maken. Met het speciale bewerkingsprogramma bestel je heel snel en eenvoudig. Tip ! Webprint.nl heeft ook een eigen blog waarop heel veel foto tips staan. Leuk en leerzaam.

Van Webprint.nl mag ik een setje foto magneten weggeven. Wat moet je daarvoor doen? Alleen maar een reactie achter laten op mijn blog en/of Webprint.nl gaan volgen op Facebook. Over een week kies ik een winnaar uit! Doen jullie mee?
De winnaar is ondertussen bekend, Alet Venhuizen uit Frankrijk. Neem je even contact met mij op? Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier ermee!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Pure juni 17, 2014 at 6:49 pm

  Oh Stefanie,dat staat nog eens stoer…
  Ik doe heel graag mee..
  Groetjes Chris

 • Reply Deniesdenies juni 18, 2014 at 8:39 am

  Wat een goed vaderdag cadeau! Ik doe graag mee met de giveaway 🙂 Zou erg leuk staan in onze 'nieuwe' keuken die bijna af is.

 • Reply Miss M juni 18, 2014 at 8:43 am

  Wat een leuk idee zeg, ik doe zeker mee!! Webprint ga ik ook maar volgen op Facebook 😉

  Fijne dag, groetjes, Marjolijn

 • Reply Alet Venhuizen juni 18, 2014 at 11:49 am

  Ik wil wel graag mee doen (als dat kan tenminste want ik woon in Frankrijk namelijk).
  Anders ook geen probleem hoor.
  Ik vind het in ieder geval een leuk idee voor een persoonlijk kadootje.
  Groetjes
  Alet

 • Reply Ilse Witjes juni 18, 2014 at 12:55 pm

  Jaaa ik doe mee wat n leuk idee, die magneetjes kunnen echt overal op

 • Reply Ik heb een bep juni 21, 2014 at 10:39 am

  Super leuk!! Ik doe mee, zag het op instagram bij je! Ik weet er wel een mooi plekje voor.
  Groetjes,

  Eliza

 • Reply Marthy juni 22, 2014 at 9:52 am

  Oh Steph, wat leuk. Mart is eindelijk onze keuken aan het installeren en ze zullen leuk staan op mijn zilvergrijze koelkast met fotootjes van de kleinkinderen, daar zocht ik nog een plekje voor. Zo heb ik ze toch dicht bij me, want ik mis ze wel hoor.

 • Leave a Reply