Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 gedachten op & ldquo;inspiring home

 1. Mooi huis heeft Lotte. Ik volg haar ook op instagram. Wat leuk de plantjes in witte bloempotten, terug van weg geweest?
  Lekker licht. Gaaf de thonet stoelen zeg, apart. Zal wel staan rond je tafel. Maar ik vroeg het al op instagram. Kast wit geschilderd? En heb je jouw foto op mijn instaprofiel zien staan?
  Goed weekend Stephanie, liefs.

  1. Ik dacht precies hetzelfde over de plantjes met witte potten, grappig hè?! De stoelen ga ik zondag ophalen, ben er helemaal weg van. Met de Revolt stoelen heb ik dat nooit helemaal gehad. Mijn kast is ondertussen wit maar moet de deuren nog 1x doen. Heb ook nog een hele grote spiegel van boven gehaald en wit geschilderd. Lekker bezig. Hoe heb je dat gedaan met mijn foto op instagram? heel aardig van je. Had het nog niet gezien. Ben de hele dag on route geweest, geen tijd gehad voor enig vorm van internet #haha
   Fijn weekend Xx

 2. Ik heb jouw blogfoto geloof ik gemaild naar mijzelf en toen opgeslagen bij gallery. Andersom lukt me dat dus niet.
  Van instagram naar mijn blog. Moet ik iets met picasa…
  De kast is prachtig geworden. (krijg jij wel door als iemand een bericht op instagram plaats, zie je dat?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *