Interior

in my kitchen

januari 27, 2015

De wandkast in onze keuken heb ik twee jaar geleden laten maken door een bevriend timmerman van ons. Een eenvoudige vakkenkast op maat gemaakt van MDF. Tot de dag van vandaag ben ik er nog steeds blij mee. Echter heb ik ondertussen wel weer mijn bedenkingen over de iets wat saaie witte muur waar hij aan hangt. Ik zie online zoveel mooie Scandinavische keukens voorbij komen. En de twijfel slaat (weer) toe… witte tegels erop of niet?
Het gekleurde brocante servies heeft ondertussen plaats gemaakt voor een verzameling jaren 70 servies. Veelal in de kleuren bruin, zwart en creme.

I made this photos in my (Scandinavian looks) kitchen. The shelf is made by a friend of us.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ilse den Besten januari 28, 2015 at 12:36 pm

    Ik denk dat tegels op die muur heel erg mooi kan zijn!

  • Reply Denies overseas januari 28, 2015 at 3:27 pm

    Ik vind gekleurd servies prachtig, maar dit zeker net zo mooi. Prachtig, ik hou ervan. Vriend niet, dus bij ons staat wat jaren 70 servies wat ik eerst een ander kleurtje (moet) geven. En ik vind het mooi zoals het is. Ik hou eigenlijk niet zo van tegels.

  • Leave a Reply