Interior

Ikea PS collectie

De nieuwe catalogus van Ikea 2013 is uit! Hij viel net op de deurmat.
Dit wordt weer uren doorbladeren en dromen over wat ik allemaal leuk vind voor in ons huis. 
Met name de PS collectie is favoriet. Met een Ikea niet heel ver hier vandaan moet ik me inhouden niet meteen in de auto te stappen…
Een fijne woensdag iedereen!
photo’s copyright Ikea

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *