Lifestyle

huisje in het bos

Vandaag zijn wij sinds weken weer eens in ons huisje in het bos geweest. We hadden een afspraak met iemand via Marktplaats die ons foutief gekochte fornuis van vorig jaar op kwam halen 😉 Eindelijk een goed excuus om die kant op te gaan en dan ook nog eens prachtig weer om foto’s te maken! Aan de dames van Nu interieur|ontwerp had ik al heel lang beloofd de zwart leren handles aan onze kastenwand te fotograferen maar telkens was het te donker in de slaapkamer. Nu lukte het wel. Toen we het huisje vorig jaar kochten was het hele huisje aan de binnenkant van grenen hout / schroten. Wij hebben een groot gedeelte al wit geverfd maar er is ook nog een heel stukje te gaan (de keuken en badkamer). De woonkamer en slaapkamer waren de grootste klus. Toen alles wit was, was het wel heel wit en leek het me wel stoer de zwart leren handles als greepjes te hebben. De rij kastjes boven het bed moeten nog voorzien worden van de greepjes en in de woonkamer komen ze ook terug op een zelfde soort kastje waar de stoppenkast in verstopt zit. Buiten op het open veld naast het park heb ik foto’s gemaakt van Jack. Ik wil graag beter leren portret foto’s te maken en ga ook binnenkort een fotocursus doen bij Mijn fotowerkplaats. Oefening baart kunst en soms zitten er lucky shots tussen… Fijn weekend!

After weeks we visit our cabin in the woods today. The sun was shining bright, the perfect autumn weather. I took some photos inside the house and some of Jack in a field near the woods. The photos of Jack will be published in another post this week. Enjoy your weekend!

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *