huis Elisabeth Dunker

Categorieën Interior

Afgelopen week vond ik deze foto’s op een Zweedse site. Het bleken foto’s van Elisabeth Dunker. Elisabeth Dunker is de oprichtster van Fine Little day http://www.finelittleday.com en Studio Violet (samen met Camilla Engman) http://www.studioviolet.se .
Deze vrouw heeft zo’n creativiteit in zich om jaloers op te worden. 
Komende week zal ik ook nog foto’s plaatsen van Elisabeth der fotografie kunsten. Die zijn leuk!
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

1 gedachte op & ldquo;huis Elisabeth Dunker

  1. Vrolijk je huis op met prints uit Zweden! Zo heb je nooit meer last van een ochtendhumeur!

    Elisabeth Dunker is te vinden op http://www.bamarang.nl/

    Bamarang bestaat uit een klein clubje creatieven dat gek is op design. We zijn altijd opzoek naar dingen waar wij blij van worden en die jullie je dagelijkse dosis inspiratie kunnen geven! Via deze website willen we jullie kennis laten maken met nieuwe, maar ook gevestigde designers. Zo creëren we een platform waar je altijd terecht kunt voor coole campagnes, maar waar je ook je geweldige ideëen kunt delen.

    http://www.bamarang.nl/fine-little-day/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *