holiday

Categorieën Interior
Gaan we wel op vakantie of gaan we toch maar niet?
De kinderen moeten nog 3 dagen naar school en dan begint de zomervakantie. 
Drie jongens zes weken thuis…!? Niet iedereen gaat weg… wij ook niet…. of toch maar wel?
Het laatste is vandaag het geval geworden. We gaan toch! Lekker een weekje naar Frankrijk.
Bretagne here we come!!!
Are we going on vacation or not?
The children still have 3 days to go and then the summer holidays starts.
Three boys six weeks at home …!? Not everyone goes on holiday … neither do we …. or maybe we do?
Today the latter is the case. We are going! Enjoying a trip to France.
France here we come!
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

8 gedachten op & ldquo;holiday

  1. wow nice program, where are you going in France? If you plan a stay in lille… don't hesitate… I'm still working in July but the house is huge and 4 bedrooms available, with a flat… I'm there!

  2. Wij zijn ook nog aan het twijfelen. Onze kids zijn al wat groter en willen dit jaar geen regen-vakantie meer. Ben al een tijdje aan het kijken, maar vind die reizen zo vreselijk duur. Het is wel te doen, maar dan met de auto en als ik ergens een hekel aan heb, is het aan die lange autoritten. Groetjes Alie

    1. Hoi Alie,

      Omdat wij dit jaar ook niet heel veel te besteden hebben (onzekerheden met job) hebben wij dus op het aller laatste moment besloten nog te gaan. Een vlieg vakantie zit er voor ons ook niet in…. Dus een last minute in een sta caravan in Bretagne! Denk dat we net zo gelukkig zijn!? Enige nadeel is een rit in de auto maar daar maken we wel wat van. Groetjes! en succes nog met zoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *