Happy New Year!

Categorieën Interior

2011 is (bijna)voorbij…. Een bevlogen jaar waar veel in is gebeurd. 
In oktober ben ik mijn blog interieur-coosje begonnen. Op een avond bedacht ik me, wat doe ik het liefst in mijn leven? wat is mijn passie? Ik ben achter de laptop gaan zitten en ben een blog gaan maken over interieur, wonen en life style (toen wist ik nog niet dat er zoveel mensen zijn die dezelfde liefde delen m.b.t. woon-blogs als ik!).
Al jaren hou ik me bezig met wonen. Elke maand koop ik veel tijdschriften (VT wonen, 101 woonideeën, Elle wonen, E&I), ik speur internet af, cros het hele land door naar bepaalde winkels, hotels of café’s die ik weer ergens heb gespot of van heb gehoord. Ga naar beurzen, kringloopwinkels en rommelmarkten. Als je me diep in mijn hart kijkt zou ik het liefst interieur styliste willen worden maar dat is er nog nooit van gekomen. Ik werk op Schiphol als HR medewerker, ben de vrouw van en bovenal moeder van 3 kids. Misschien wordt 2012 het jaar van de ommekeer? Mijn blog is in ieder geval de eerst stap…
Ik hoop dat jullie net zoveel plezier aan mijn blog beleven als ik!
Het allerbeste voor 2012 toegewenst!!!
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 gedachten op & ldquo;Happy New Year!

  1. Same here, het liefst wil ik ook als interieurstylist door het leven gaan, maar nee, ik werk al ruim 15 jr in de mode… Maar in m'n vrije tijd ben ik er 24/7 mee bezig; verslind woonbladen, blogs etc etc…. heerlijk!
    Je blog ziet er super uit, dus je bent al erg goed bezig op woongebied 😉

    Ik wens je een prettige jaarwisseling en een goed nieuwjaar!
    Groetjes van Soraya
    SpoedieZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *