Green

Green, Woods and Disque

februari 27, 2015
Een drie in één titel. Het groen van het blad die ik zo mooi op de foto kreeg door de licht inval in huis, mijn nieuwe poster Woods (foto is een paar maanden terug genomen in Doorn in het bos). Wellicht wil ik deze gaan verkopen mocht er vraag naar zijn. En de Disque lamp van Adonde? voor Kolor, deze is nieuw in de shop (en dus ook op mijn bureau). Op alle 3 ben ik trots. Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!? Het zou fijn zijn als jullie een reactie achter laten onder aan mijn blog. Thanks alvast en een fijn weekend allemaal!

Disque lamp Kolor, Coos-je

poster Woods afgedrukt op stevig gelamineerd papier door Via Martine.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Alet Venhuizen februari 28, 2015 at 6:58 am

  Je Woods poster is erg mooi geworden en de foto met het groene blad is trouwens ook prachtig. Schitterend die groene kleur. Een fijn weekend daar. Groetjes Alet

 • Reply Nikki -BolletjesKleed maart 5, 2015 at 11:08 pm

  Je maakt prachtige foto's! En je hebt een leuke blog en website 🙂

  Gr, Nikki
  http://www.BolletjesKleed.nl

 • Leave a Reply