Freunde von freunden

Categorieën Interior

Uren kan ik kijken naar dit soort interieurs… Lekker rommelig, niet te gestyled maar toch wel overdacht en met de juiste spullen ingericht. Vroeger toen ik net samen woonde en nog geen kinderen had was alles bij ons in huis keurig netjes en “te” showroom-achtig. Alles stond recht, het was opgeruimd en alles was op elkaar afgestemd. Lag er een krant op de grond of slingerde er iets op tafel dan ruimde ik dat op. De meubels en kleuren moesten matchen. Nu jaren later ben ik daar vanaf (al een paar jaar hoor…). Ons huis is nog wel steeds wit maar met een mix aan spullen. Het is lekker rommelig op zijn tijd en er wordt geleefd…. Misschien wel het belangrijkste!
Wil je nog meer mooie en vooral leuke interieurs zien? kijk dan eens op de blog van Freunde von Freunden.
Dit te leuke appartement in Berlin-Kreuzberg is van Vivien Weyrauch and Fabian Röttger.

De Give Away van Scandinavian Design Center is tot een einde gekomen. Iedereen die mee gedaan heeft, bedankt voor jullie deelname! Morgen staat de winnaar op mijn blog en op Facebook. Nog heel even geduld…

Fijne zaterdag! Gaan jullie nog iets leuks doen dit weekend.?..:)

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 gedachten op & ldquo;Freunde von freunden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *