FONQ Infographic Komkommertijd

Categorie├źn Interior

Met de Woonbeurs voor de deur en de woonmaand oktober in alle woonbladen is het nu nog redelijk rustig op woongebied. Hier en daar zie je wel al nieuwe collecties binnenkomen van diverse merken. Maar de zomermaanden zijn hoofdzakelijk komkommertijd.
FONQ heeft een hele leuke infographic gemaakt over de komkommertijd. Lees hem eens goed door … Hij is informatief (de naam geeft het al aan), leuk en humoristisch.

Wil je je huis weer helemaal opleuken na deze komkommertijd? Neem een kijkje op Fonq.
(mijn verlanglijstje wordt steeds groter!!!)

Aan alle nieuwe volgers en ook aan mijn trouwe volgers, heel leuk dat jullie mijn blog volgen! Thnx

Een fijn weekend allemaal + + +

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *