FINE FINNISH

Categorieën Interior

Het huis van de Finse styliste & designer Susanna Vento. 
Al vaker voorbij zien komen maar nog nooit in het totale plaatje. Alle foto’s kun je vinden op de site van Dwell. Ook op zoek naar zo’n lichtsnoer? Ze zijn o.a. te koop bij Snoerboer en Intratuin.
Home of the Finnish stylist & designer Susanna Vento.
Sources Nordic Design and Dwell .

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 gedachten op & ldquo;FINE FINNISH

  1. De lichtsnoeren heb ik afgelopen vrijdag gespot bij Intratuin…. (nog niet gekocht). De letters zijn te koop bij Spoor 38 en Neef Louis.Zijn echt te cool ja… Twee jaar terug heb ik met een reusachtige letter in mijn handen gestaan op de Antiekmarkt in Lille. Kon hem voor 50 euro meenemen. Niet gedaan omdat ik er dan de hele tijd mee moest rond zeulen. SPIJT! Vorig jaar weer gezocht op zelfde markt… niet meer gevonden!?:)(#balen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *