Eclectic by Tom Dixon

Categorie├źn Interior

Vorige week ben ik tijdens het shoppen in Amsterdam de mini Jack van Tom Dixon voor het eerst tegen gekomen. Wat is hij schattig! Ik gebruik geen deur stoppers in huis maar zit er nu wel aan te denken… ook al misstaat hij ook niet op een plank of in of op een kast, alleen maar voor de sier!
Wil je nog meer mooie producten van Tom Dixon’s Electic serie zien? klik hier

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 gedachten op & ldquo;Eclectic by Tom Dixon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *