donkere dagen voor Kerst

Categorieën Interior

Laatste twee donkere dagen voor Kerst (bijna onmogelijk een paar fatsoenlijke foto’s te maken). Laatste Kerst waarschijnlijk ook in dit huis. We hebben besloten ons huis te gaan verkopen en waarschijnlijk staat er na de Kerst een bord te koop in de tuin.
Kinderen hebben vakantie en chillen lekker op de bank of spelen buiten. De laatste boodschappen worden gedaan.
Morgen vieren wij Kerstavond met familie in ons huis en vieren wij Jack zijn verjaardag. Veel voorbereidingen nog te doen dus vandaag mijn laatste post voor Kerst. Iedereen fijne dagen! 
Nicoline bedankt voor de mooie garland. Hij hangt voor nu even in de boom.
☆  ☆  ☆

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

7 gedachten op & ldquo;donkere dagen voor Kerst

  1. Wat een gezellige foto's Steef! Suoer sfeervol en GEZELLIG!!!! hahahahah! Je man en kind doen het ook leuk op de bank zonder alle kussens:) Bel je morgen nog even om je een fijne kerst te wensen, maar doe het in ieder geval nu zo! Fijne dagen met je lieve gezin en ik hoop dat je shop, je huisje in Maarn en al je andere plannen succes mogen hebben het komend jaar!

    Kussie!!!!

    PS dat stalletje!!!!!!! Echt geweldig!

    xxxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *