Interior

veranderingen in huis

september 1, 2014
Vandaag de eerste schooldag na zes weken (relaxen) vakantie. Toch wel weer lekker om in het normale ritme van werken en school te gaan. Uit school hebben we nog wel even rustig aan gedaan. Beer heeft lekker op de computer een spel gedaan en Jack heeft mij geholpen met wat dingetjes veranderen. Het acryl wandkastje van House Doctor wat ik een paar maanden terug kocht, mocht hij vol zetten met zijn verzameling poppetjes. De tekening Little Lies die mijn vriendin vorig jaar voor mijn 40ste verjaardag maakte, haalde ik weer naar beneden. Er staat wat groens in de vensterbank en in de hal hangt ondertussen XO van Monominiprints (uit mijn eigen shop). Ook de stapels tijdschriften moesten er (weer) aan geloven. In de eenvoudige kartonnen tijdschriftenhouders van Ikea vind ik ze mooi staan. De blauwe mini Kaleido gaf ik mezelf kado πŸ˜‰ gekocht bij Femkeido. De olijf groene Unfold lamp van Muuto en te koop bij mijn sponsor Fonq. Over deze lamp snel meer op mijn blog. De kinderkapstok Mountain is van Lilesadi en komt eveneens uit mijn shop.

Vacation has become to an end. Today first day at school. Normal life in house again. My little friend helped me to clean and change some stuff in our livingroom and hall πŸ˜‰

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Indruk september 1, 2014 at 6:25 pm

  Lekker weer een beetje schuiven en wat spullen aan je interieur toevoegen, mooie allemaal! Je zoon heeft vast jouw stylingtalent zo mooi hij zijn poppetjes heeft neergezet. Hier zit alles al twee weken weer lekker in het ritme. Pascale X

 • Reply Marit-Verknocht Styling september 1, 2014 at 6:29 pm

  Heerlijk, lekker rommelen in huis! X

 • Reply Monica Disseldorp september 1, 2014 at 6:31 pm

  ja die groene lamp is mooi

 • Reply Femke Dekker - ter Meulen september 1, 2014 at 8:26 pm

  Heerlijk hè? Weer het normale ritme? X

 • Leave a Reply