Photography

by Nord photography

 Mijn eigen by Nord foto’s (genomen in Drenthe bij mijn tante).
Welke zal ik af laten drukken voor in huis?
Foto 1, 2 of 3
Ben benieuwd naar jullie mening.
+ +  + + + + + + + + + + + + +      
My own by Nord photographs (I took them in Drenthe with my aunt).
Which one do you love?
Photo 1, 2 or 3 
I’m curious about your opinion.
Do you like INTERIEUR-COOSJE +
Please join me on Facebook / Twitter / Pinterest or become a member of my blog

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

11 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *