Interior

BOLLETJESKLEED

april 22, 2015

Een paar weken terug werd ik benaderd door het bedrijf Bolletjeskleed.nl of het mij leuk leek een blogpost te wijden aan hun kleden. Ik word vaker door bedrijven benaderd maar ga niet overal op in. Ik vind dat ik een product echt leuk moet vinden en het moet passen op mijn blog. Van Bollejeskleed mocht ik zelf een model uitkiezen uit hun nieuwe collectie rechthoekige of uit de bestaande collectie en dan werd het een ronde. Soms is de keuze niet makkelijk als je mag kiezen maar wat ik wel wist is dat ik een rechthoekige wilde. De kleuren zijn divers en ben ik van de kleur? Nou nee… Dus waar ging ik naar kijken, grijs met ??? Wat lastig! alle kleuren zijn mooi. Maar wil ik kleur? en waar gaat hij komen te liggen? Op het moment dat ik hem bestelde en ik dus had bedacht waar hij moest komen (bij mijn werkplek onder het raam) bedacht ik dat grijs met licht roze wel eens leuk zou zijn. In eerste instantie dacht ik aan grijs met petrol blauw of grijs met zwart. Maar de jongens overtuigde me van roze. Best lief!
Alle kleden van Bolletjeskleed worden met de hand geknoopt in Nepal daarom duurde het enkele weken voordat hij kwam. In een paar weken kan bij ons in huis een hoop gebeuren qua inrichting, en dat gebeurde ook! De nieuwe banken kwamen op de plek waar mijn bureau stond en mijn werkplek is verschoven naar een ander deel van de kamer. De kans dat deze plek binnenkort weer verandert is groot aangezien dit bureau(tje) eigenlijk te klein voor mij. Maar voor nu staat het kleedje zo leuk en ben ik er niet alleen blij mee maar de jongens ook. Lekker zacht mam! En mocht de plek veranderen dan vinden we vast weer een ander plekje voor het kleed!

De kleden zijn in diverse maten, kleuren en uitvoeringen te bestellen. Klik hier om eens te kijken.

Happy with the new carpet from Bolletjeskleed. It looks wonderful at my tiny home office.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Alet Venhuizen april 22, 2015 at 7:27 pm

  Wat een mooi bolletjeskleed en gezellige werkplek zo.

 • Reply Nikki -BolletjesKleed april 22, 2015 at 9:41 pm

  Prachtige Blog!! Super leuk =) Hartstikke bedankt!
  Gr, Nikki
  http://www.BolletjesKleed.nl

 • Reply By Marloes Thuis april 23, 2015 at 2:38 pm

  Dat hebben jouw jongens goed gedaan! Roze staat mooi bij grijs πŸ™‚
  Prachtig Bolletjeskleed!

 • Reply Vloerkleed - Coosje Blog Nordic living april 4, 2016 at 2:50 pm

  […] Op de site Suhki.nl hebben ze veel kleden in de SALE en hebben ze naast Marokkaanse berbers, kleden uit India, Turkije en Nepal. Ons Bolletjes kleed komt er ook vandaan, ik schreef er eerder een blog over, klik hier. […]

 • Leave a Reply