blog inspiration

Categorieën Interior

Een wit interieur met een subtiel kleur gebruik. Helemaal ingericht naar mijn smaak.
Geweldig leuke en bovenal mooie foto’s… Weer een blog tussen mijn favorieten.
Ifra Lahel bedankt voor de inspiratie!
+ + +
A white interior with a subtle use of color. Completely furnished to my taste.
Great fun and most beautiful photos … Just another blog I love.
Ifra Lahell thanks for the inspiration!
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

8 gedachten op & ldquo;blog inspiration

  1. Hee Stephanie, jij maakt mijn leeslijst met blogs steeds langer. Alle interieurs die jij op de blog zet, zijn echt zo mooi. De vorige was ook prachtig met die keuken en de werkplek.
    Dankjewel. Heel goed weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *