Interior

blog inspiration

De meeste blog inspiratie haal ik tegenwoordig van Pinterest af.
Deze blog viel me vanavond op. Misschien kennen jullie de Noorse blog noe pa hjertet al?
Ik kende Jorid haar blog nog niet. Zeker weer één om aan mijn bloglijst toe te voegen.
Het poster van Ylva Skarp op foto 1 en 2 is binnenkort ook verkrijgbaar in mijn webshop.
Beautiful black & white inspiration from the blog noe pa hjertet .
The Print creativity from Ylva Skarp is soon available in my webshop.

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *