black and white

Categorie├źn Interior
foto pinterest

Trash me lamp by &tradition o.a. te koop bij Bodie and Fou

foto pinterest

Nelly elephant print o.a. te koop bij Bodie and Fou

foto pinterest
Gisteren een hele lekkere luie dag thuis gehad. s’Avonds heel gezellig met familie gegeten. De kinderen hebben zeer smaakvol gekookt. Lof aan Sascha, Micky, Quinten en Sem! Vandaag even uitwaaien op het strand …
Voor de inspiratie na kerst een paar mooie “zwart-wit” plaatjes.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *