Photography

begin Herfst, einde Zomer

september 19, 2016

herfst

img_6137

img_6145

img_6133

img_6168

img_6161

img_6162

img_6151

img_6130

img_6120

img_6123

img_6126

De Zomer nadert zijn einde, de Herfst doet zijn intrede. Als fotoliefhebber maak ik graag foto’s in deze periode. De kleuren in de natuur zijn waanzinnig mooi en de zon staat laag. In deze tijd van het jaar is het mooi om aan het einde van de middag te fotograferen of vroeg in de ochtend, maar dat geldt eigenlijk wel voor alle jaargetijden, het heeft te maken met de stand van de zon. In de winter zal dit waarschijnlijk niet het geval zijn, maar zo’n expert ben ik nog niet haha….

Zoals heel veel andere dagen was het vandaag ook weer mooi en ben ik uit school een rondje gaan fietsen met Jack.
Net buiten het dorp waar we nu wonen zijn prachtige bloemen-, mais en graanvelden, die deze plaatjes opleveren.
Ondertussen fotografeer ik nog steeds wel met mijn oude camera en 1 zoomlens (18-200), niet op en top maar ik ben toch nog vaak tevreden over wat ik eruit krijg.
Buiten het feit dat ik nog steeds niet genoeg heb gespaard om een nieuwe camera te kopen kan ik ook nog steeds geen keuze maken of het nou gewoon weer een nieuwe spiegelreflex camera (Canon) wordt of een digitale compact camera met losse lenzen. En dan ook nog eens, welke is er nou echt goed? Lastig, want de keuze is enorm.

Wellicht kunnen we wat meningen en ervaringen uitwisselen onder deze post? πŸ˜‰ Ik zou dat enorm waarderen. Bedankt alvast!

Wens ik jullie verder een nieuwe mooie week.

Fotografie Stephanie Koster

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anne september 19, 2016 at 9:48 pm

    Mooie foto’s weer! Totaal geen verstand van fototoestellen dus kan je niet adviseren. Weet wel dat jij met je oude toestel altijd prachtige foto’s maakt. Beloofd veel goeds als je een nieuw fototoestel hebt:-))

  • Leave a Reply